Simpozion international, organizat anual de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie - ICECHIM

Programul simpozionului

PROGRAMUL STIINTIFIC al simpozionului va cuprinde:

COMUNICARILE ORALE
Prezentarile Comunicarilor Orale este recomandat sa se incadreze in 10-12 minute, luand in considerare si timpul alocat intrebarilor si discutiilor din sala. Ordinea prezentarilor, stabilita de catre Comitetul Stiintific, va fi conform Programului si Orarului.

POSTERELE
Posterele acceptate de Comitetul Stiintific (programate) se vor afisa in Holurile de la parter de catre autori. La aceasta editie se va tine o mini-prezentare a posterelor selectate, care va dura 5 minute, inclusiv timpul alocat pentru comentarii si discutii. Autorii vor fi informati in timp util.

Dimensiunile maxime pentru poster sunt: 90 cm latime si 110 cm inaltime. Prinderea posterelor se va face cu banda dublu-adeziva sau pioneze, puse la dispozitie de organizatori. Numarul din Program al posterului corespunde numarului inscris pe panou. Posterele se vor monta incapand cu data de 25 octombrie, de la ora 12:00 si vor fi afisate pe toata perioada derularii simpozionului, pana in data de 27 octombrie, orele 14.00.

PROGRAMUL si ORARUL se vor afisa la 5 (cinci) zile de la inchiderea inscrierilor.

EXPOZITII
Vor fi invitate firme/organizatii care sa se prezinte sau sa sustina prezentari in afara programului stiintific.